Hogyan működik a folyamat

Teljes körű megoldást kínálunk azon cégek számára, amelyek egységes cégarculati megjelenést szeretnének biztosítani saját munkavállalóik és/vagy partnereik számára.

Kapcsolatfelvétel

Válogasson termékeink közül itt a webshopon vagy keressen fel minket emailben/telefonon.

Tervezés

Szakembereink minden tervet átnéznek és ha szükséges javítják, hogy gyártható formában legyenek

Gyártás

Gyártás előtt látványtervet küldünk, amint azt a vevő jóváhagyja, elkezdjük a gyártást. A folyamat nyomonkövethető a weboldalon.

Szállítás

Garantált, időben történő kiszállítás, pontosan akkor, amikor Önnek szüksége van rá.

Emblémázás

Termékeinket a legkorszerűbb emblémázási technikák segítségével feliratozzuk.​

Szitanyomás

A szitanyomás egy emblémázási technológia, amely alkalmas egy- és több színű feliratok, logók, grafikák, valamint az úgynevezett „négyszíncolor” színbontási technikával megjeleníthető képszerű ábrázolások sík felületre vitelére.

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett emblémázási módszer, ahol a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer matricára szitázzuk, majd magas hőmérséklet alatt nyomjuk az anyagra.

Gépi hímzés

A gépi hímzés korunk legtartósabb és egyik legigényesebb textildekorálási eljárása, melyet számítógép-vezérlésű hímző gépeken készítünk.

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

A legújabb és legkorszerűbb technológia a ruházati emblémázásban a digitális textilnyomtatás, melynek segítségével közvetlenül a pólóra/textíliára lehet nyomtatni a grafikát.

Tamponnyomás Pécs Pólótransz

Tamponnyomás

A tamponnyomás egy emblémázási technológia, amely alkalmas egy- és több színű feliratok, logók elhelyezésére görbülettel rendelkező kisméretű tárgyakon.

Dombornyomás

Bőr és papír termékek festett vagy festés nélküli, elegáns feliratozására, emblémázására szolgáló technológia.

Kerámia nyomás, bögre nyomtatás pécs

Kerámia nyomás

Bögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni.

Gravírozás Pécs

Gravírozás

Lézergravírozással exkluzív, egyedi ajándékokat készíthetünk.

További szolgáltatásaink

Promóciós ruházat

Textiltermékeink hatékonyan és költségkímélő módon alkalmazhatóak formaruha vagy munkaruhaként, valamint üzleti ajándéktárgyként, esetleg egy reklámüzenet közvetítésére.

Üzleti és reklámajándék

Több ezer emblémázható reklámajándék a prémium kategóriás üzleti ajándékoktól a promóciós, szóró termékekig.

Molinó, Zászló, Dekor

Nagy méretű digitális nyomtatóinkkal vállaljuk molinók, zászlók, hálók, öntapadók, filmek nyomtatását.

Munkaruházat

Különböző gyártók termékei között válogathat az általános munkaruháktól a lángálló termékekig. Varrodánkkal egyedi munkaruhák gyártását is vállaljuk.

Munkavédelem

Munkavédelmi termékeink között széles választékban találhatóak védőlábbelik, védőkesztyűk, sisakok, védőszemüvegek, porálarcok, zuhanásgátló hevederek, higiéniai termékek.

Nyakpántok

A transzfernyomás közvetett emblémázási módszer, ahol a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer matricára szitázzuk, majd magas hőmérséklet alatt nyomjuk az anyagra.

Karszalagok

Nyakpántok széles választékát kínáljuk, kiváló minőségben, számtalan kiegészítővel, gyors átfutási idővel.

Papírtáska

Papírtáskáinkat széles méret-, anyag- és színválasztékban, papír- és zsinórfülekkel ellátva kínáljuk, hogy Ön biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Nyomdai munkák

Vállaljuk a legkülönbözőbb nyomdai munkák elkészítését mind ofszet, mind digitális eljárással legyen szó pár darab oklevélről vagy több ezer szórólapról.

Mobil reklámeszközök

Termékeink közt megtalálhatóak különböző méretű és kialakítású megállítótáblák, összecsukható és hordozható mobil installációk, kóstoltató és információs pultok, valamint prospektustartó állványok.