Cégünk üzletfeleinek egyre gyakoribb speciális bemutató, prezentációs és minta eszközeinek igényeire létrehoztunk egy általános „mindenes” műhelyt, ahol a teljesen egyedi, összetett, bonyolult és nehezen kivitelezhető termékeket készítjük.

Itt fával, fémmel, papírral, műanyagokkal és különleges anyagokkal dolgozunk, melynek eredményeként mindent eltudunk készíteni, amit megrendelőink megálmodnak. Ezt a szolgáltatásunkat és gyártásunkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik képviselőiken, boltjaikon, viszonteladóikon, hiper és barkács bevásárló központokon keresztül nagy tömegeknek szeretnének értékesíteni, vagy azoknak akik speciális szegmensben dolgoznak és fontos hogy termékeik exkluzív módon legyen bemutatható.

Az elmúlt években készítettünk festék bemutató színmintákat (fal színskála, fa festék színminta, zománc festék színminta), bevonó anyag színmintákat, áruházi termékbemutató falat és táblákat.

Műhelyünk lényege, hogy egybegyúrja cégünk összes tevékenységét és külön- külön legyártott rész munkákat fésül egybe.

Például: fali színminta elkészülése és fázisai (1000mmX2000mm méretű):

5mm-es habkartonra hidegen vagy melegen rákasírozzuk az előzetesen kinyomtatott alap reklám hordozó fóliát. Ezt követően az ugyancsak előre színenként külön-külön műnyomó, vagy söralátét kartonra szitázott falfestéket méretre stancolás után egyesével felragasztjuk a megfelelő helyre. Majd egyenletes nyomás mellett préseljük 4-6 órán keresztül mindegyik táblát, hogy minden ragasztó egyenletesen kössön, elkerülendő a színkártyák lepotyogását.

Ennél az egyszerűnek tűnő táblánál a következő egységek rész munkáit egyesítettük minden esetben kézi munkával:

1/grafikai tervezés

2/nagyformátumú nyomtatás

3/ kasírozás

5/ szitanyomás

6/ stancolás

7/ összeállítás

Képzeljék el, hogy ha ezt a hét munkafázist mind külön vállalkozás készítené el Önnek mennyi ideje, energiája menne el a logisztika szervezésével, egyeztetésekkel, ellenőrzésekkel. Nagyon sok! Ezért ha ilyen jellegű, vagy bármilyen egyedi igénye lenne, bízzon meg minket vele és mi házhoz szállítjuk a kész terméket az Ön megelégedésére.