Bemutatkozás

A Pólótransz Kft. teljeskörű megoldást nyújt azon cégek számára, amelyek egységes formaruházatot, vagy cégarculati megjelenést szeretnének biztosítani saját munkavállalóik, és/vagy partnereik számára.

Cégünk 2000 óta elsősorban az emblémázható felsőruházati és munkaruházati termékek, valamint az emblémázott üzleti- és reklámajándéktárgyak gyártására, forgalmazására specializálódott. A megváltozott piaci igényeknek eleget téve a tevékenységi körünket folyamatosan bővítettük, melyet a későbbiekben részletezünk.

2018-ban beköltöztünk az újonnan megépített, modern technológiával felszerelt 2.200 nm-es központunkba, ahol minden részlegünk egy helyen található, úgy mint bemutatóterem, raktár, emblémázó műhely, varroda és iroda.

Póló nyomtatás Pécs, Emblémázás pécs, promóciós ruházat, munkaruházat, munkavédelem
7632 Pécs, Kemény Zsigmond u. 98.
Póló nyomtatás Pécs, Emblémázás pécs, promóciós ruházat, munkaruházat, munkavédelem

Miért válasszon minket?

Kedvező áraink és a kiváló minőség mellett szolgáltatásaink színvonalán keresztül szeretnénk az Önök cégét is elégedett partnereink között tudni, ezért bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését és legközelebbi beszerzése alkalmával megtisztel minket ajánlatkéréseivel.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információkra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy előzetes időpont-egyeztetés után személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

Tekintse meg cégünk bemutatkozó videóját

Tekintse meg emblémázási módjainkat, varrodánkat.

Tekintse meg termékeinket a ruházattól az ajándéktárgyakig.

Kapcsolatfelvétel

Keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségek egyikén, vagy töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat.