Rólunk

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek a Pólótransz Kft. tevékenységét, az általunk forgalmazott márkákat és termékeinket, valamint, hogy felajánljam szolgálatainkat az Ön és Cége részére.

 

Cégünk 1998 óta elsősorban az emblémázható felsőruházati és munkaruházati termékek, valamint emblémázott üzleti- és reklámajándéktárgyak gyártására, forgalmazására specializálódott, kiemelve a Gildan, Fruit of the Loom, Sol's, Kariban márka minden termékét.

 

Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű, márkás termékeket a legkedvezőbb áron biztosítsuk partnereink számára. Az általunk képviselt márkák, a nemzetközi piac legnagyobb pamutruházatot gyártó cégeinek termékei. Szolgáltatásainkat, termékeinket elsősorban gazdálkodó szervezetek, tehát cégek és intézmények felé értékesítjük, de viszonteladó partnereinken keresztül is elérhető választékunk.

 

Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk, így szívesen részt vállalunk a teljes folyamatban, mely az ötletadástól a kivitelezésig terjed. Textiltermékeink hatékonyan és költségkímélő módon alkalmazhatóak formaruha vagy munkaruhaként, valamint üzleti ajándéktárgyként, esetleg egy reklámüzenet közvetítésére! Teljes körű megoldást kínálunk azon Cégek számára, amelyek egységes formaruházatot vagy cégarculati megjelenést szeretnének biztosítani saját munkavállalóik és/vagy partnereik számára.

 

A kedvező áraink és a kiváló minőség mellett, szolgáltatásaink színvonalán keresztül szeretnénk az Önök Cégét is elégedett partnereink között tudni, ezért termékeinket saját műhelyeinkben emblémázzuk, így a megrendeléstől a teljesítésig történő idő lerövidül, illetve a minőségellenőrzés is „házon belül” történik.


Amennyiben, bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információkra lenne szüksége, elérhetőségeink valamelyikén, vagy előzetes időpont-egyeztetés után személyesen is, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Miért minket válasszon?

  • Mert úgy kezeljük ügyfeleinket, ahogy magunk is elvárnánk mint ügyfelek
  • Mert nálunk mindent megtalál egy helyen
  • Mert több, mint 10 éve jelen vagyunk a szakmában
  • Mert a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk
  • Mert a minőség a legfontosabb számunkra
  • Mert törekszünk minden munkafolyamatot házon belül elvégezni
  • Mert saját műhelyekkel rendelkezünk
  • Mert gyors és pontos a kiszolgálás

Akik nélkül mindez nem valósulhatna meg:

 

Farkas Gergő

tulajdonos

Hegedüs Éva

irodavezető

Korsós Veronika

pénzügy

Balogh Attila

bemutatóterem

Gaska Judit

raktárvezető

Csuka László

grafikus, digitális nyomtatás

Tarnóczi Attila

munkaruházati üzletágvezető

Ráth Marianna

munkavédelmi üzletvezető

Kundár Tibor

területi képviselő (Budapest)

Nagy Richárd

területi képviselő (Dél-Dunántúl)

 

Tovább az új oldalra Maradok a régi oldalon