Áttekintés - Molinó, Zászló, Dekor

Kültéri és beltéri felhasználásra is alkalmas anyagokkal – molinó, vinyl matrica, zászló – dolgozunk. Szakértő kollegáink mindig a legmegfelelőbb anyagot ajánlják megrendelőinknek a felhasználási körülményeket figyelembe véve.

Egyedi megoldásokkal kapcsolatban is keressen minket, nagyformátumú nyomtatással foglalkozó munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Molinó – Ponyva

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

500 g-os PVC ponyva. Hegeszthető, ringlizhető, konfekcionálható. Több nyomtatott darab összehegesztésével több méteres molinó is készíthető.


Display film

ALKALMAZÁSA: BELTÉR

Matt polipropilén banner. Elsősorban kiállítási standokhoz, rollup bannerekhez alkalmazzuk.
Szintén matt, speciális laminálófóliával laminálható.

Roll-up szerkezetekbe a vékonyabb (175 mikron) , háttérfalakhoz
viszont a vastagabb (300 mikron) anyagot ajánljuk.


Zászló – Hurkolt poliészter

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

Ezt használjuk a legtöbbször a kültéri zászlók készítéséhez. A nyomtatott minta 80%-ban látszik a fonák oldalon is. A szél a hurkolt szerkezet miatt rendkívül jól bírja az időjárás viszontagságait.


Mesh háló – Széláteresztő ponyva

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR

Perforált széláteresztő ponyva. Elsősorban rövidebb kültéri felhasználásra alkalmas, rendkívül könnyű anyag. Hasonlóan a molinóhoz ez az anyag is egyszerűen konfekcionálható, több nyomtatott darab összehegesztésével több méteres széláteresztő ponyva is készíthető.


Satén bevontaú plakátpapír : 140 g-os satén bevonatú félfényes plakátpapír.

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

Beltéri plakátok, kültéri óriásplakátok (kék hátú – ragasztható), laminálható. Laminálás nélkül is alkalmazható kültéren korlátozott ideig.


Félfényes fotópapír : 200 g-os satén bevonatú félfényes fotópapír

ALKALMAZÁSA: BELTÉR

Beltéri plakátok, fotók nyomtatására ideális; laminálható


Hengerelt Vinyl öntapadós fólia

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

Bármely sima felületre felragasztható. Felhasználási terület : kültéri, beltéri táblák, reklámok, matricák, dekorációs célra is tökéletesen alkalmas, laminálható, 100 mikoronos. Rövidebb kültéri alkalmazás esetén laminálás nélkül is alkalmazható.


Padlógrafika

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

Rendkívül erős, speciális matt laminátummal ellátott anyag. Alkalmas járófelületek, asztalok bevonására.


Öntött Vinyl öntapadós fólia

ALKALMAZÁSA: KÜLTÉR/BELTÉR

Bonyolultabb 3D felületekre is alkalmazható, hosszabb élettartamú fólia. Felhasználási terület : nyomtatott autógrafikák, teljes autóbevonás. Az anyag laminálása speciális szintén 3D felületekre alkalmas laminálófóliával történik. Az öntött vinly rendkívül lágy ezért laminálófólia nélküli használata nem ajánlott.


Festővászon

ALKALMAZÁSA: BELTÉR

Matt festővászon. Ideális festmény hatású reprodukciók nyomtatására. Feszíthető, keretezhető.


Ablakfólia

Perforált ablakfólia, kimondottan üveg és plexi felületekre. Ideális olyan dekorációs célokra mikor az adott felületen fontos hogy belülről ki lehessen látni. Mivel az anyag lyukacsos a nyomott felület nem lesz olyan élénk mint egy normál öntapadó esetében. Hosszabb távon erősen ajánlott a nyomat védőfóliázása, mert az apró lyukak könnyen koszolódnak, ezáltal a fólia könnyebben leválik a felületről. A nyomat laminálása csakis direkt ehhez a fóliához kifejlesztett átlátszó ragasztóanyaggal ellátott laminálófóliával lehetséges.

 

Galéria - Molinó, Zászló, Dekor

Kapcsolatfelvétel - Árajánlat kérés