Karszalagok

Textil csuklópánt

A jelenleg használt műanyag illetve papír alapú szalagoknál sokkal esztétikusabb és tartósabb, divatosabb látogató ellenőrző eszközök. Hamisításuk sokkal nehezebb, mindemelett kevésbé sérülékeny a hagyományos papír illetve műanyag alapú szalagoknál, így megelőzhető a leszakadt vagy leszedtem probléma, mely egy szervező számára roppant kellemetlen lehet.

Négyszíncolour illetve 8 színes szövés emblémázási módokkal minden létező grafika megvalóstíható. 3 féle tesztelt zárszerkezet közül választhatnak. A nyomtatott karszalagok mindegyike hamisítás elleni uv védelemmel van ellátva. Ezen opció a szövött karszalagok esetén is kérhető külön díj ellenében.

 

Zárszerkezetek

 

A zárszerkezetek külön nem áruljuk. Minta gyanánt sem küldünk egy darabot csak jól beazonosítható rendezvényszervezőknek.

A kisebb rendezvényekre kiadott zárak színben és formában eltérnek a nagyobb rendezvények részére adott záraktól.

 

A, Aluminium szorítószem

Lásd bal oldali kép. Az aluminium szorítószem a legbiztonságosabb, de felrakása macerásabb. Amennyiben fennáll a manipuláció veszélye, használja ezt a tipust még ha a műanyag megoldások tetszetősebbek is.

A szorítószemek rögzítéséhez használatos fogókat kaució ellenében bérbe adjuk, illetve megvásárolhatóak

 

B, Műanyag pattintós zár

Lásd jobb oldali kép. Népszerű egyszer záródó patent, megerősített zár és fejrészszel. Alaposan tesztelt zár, megbízható és biztonságos, a manipuláció veszélye kicsi. A zárszerkezet kialakítása miatt erős feszegetésre, rángatásra eltörik egy adott ponton. A szalagon a patent zárás miatt lukak vannak elhelyezve. Ezt a tipusú szalagot a zárszerkezet miatt tilos visszahajtani a zár felhelyezésekor.

 

C, Műanyag hengerzár

Speciálisan szalagokhoz fröccsöntött zárszerkezet, mely felhelyezése roppant egyszerű.

 

 

Emblémázási módok

 

Cégünk a határidő és kapaciátás tekintetében fenntartja a lehetőséget hogy a reálisan kivitelezhető módot ajánlja.

 

A, Full colour kivitelezés

 

Kisebb mennyiségek esetén illetve nyomdaipari eljárást igénylő grafikáknál használjuk ezen módot, amikor a láncfonalra nyomdaipari eljárással rögzítjük a kívánt grafikai anyagot.

A minimális rendelési mennyiség : 50 darab

 

B, 8 színes szövés

 

Ezen eljárásnál a láncfonalra különböző színű vetülékfonal használatával kerül fel a grafika. Korlátozottabb megjelenítésre van lehetőség, összesen 8 alapszín szín használatával az alapszínt beleértve.

A minimális rendelési mennyiség : 1000 darab

Ossza meg ismerőseivel:
Iwiw Facebook Twitter Tumblr Google
Tovább az új oldalra Maradok a régi oldalon