Házhozszállítás

Szállítási feltételek


A Pólótransz webáruházban megtalálható termékek szállítási határideje a megrendelés visszaigazolásától számított 2-5 munkanap, amely határidőbe a megrendelés elküldésének napja nem számít bele. A vásárló telefonon, vagy az általa megadott e-mail címre értesítést kap, ha a termék szállítását ill. bolti átvételét nem tudják a megadott időn belül biztosítani.

 

Házhozszállítás


A Vevő amennyiben a kiszállítást választotta e-mailen vagy telefonon kap értesítést a termék várható érkezési napjáról a Vevő által megadott szállítási címre. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, munkaidőben 9-17 óra között.

 

A házhozszállítás díja függ a rendelt termék méretétől, súlyától, a fizetés módjától (utánvét vagy előre utalás) és a csomagok számától. Pontos árakról érdeklődjenek munkatársainknál.

 

Házhozszállítás esetén a csomag átvételekor kérjük győzödjön meg annak sértetlenségéről. Amennyiben bármilyen sérülést talál, arról vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet, mert csak így lehet bizonyítani, hogy a sérülés a szállítás során következett be.

 

Személyes átvétel

 

A Vevő személyesen is átveheti a rendelt terméket az eladó átvevő helyén, miután telefonon vagy e-mailben értesítést kapott róla.

 

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vevőre akkor száll át, amikor Vevő az Pólótransz webáruházban megrendelt terméket az Eladótól átvette.

Tovább az új oldalra Maradok a régi oldalon