You are currently viewing Cégünk bemutatása, az ügyvezető-tulajdonos szemével

Cégünk bemutatása, az ügyvezető-tulajdonos szemével

  • Post author:
  • Post category:Egyéb
  • Post comments:0 Comments

Kedves Partnerünk és leendő Partnerünk!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam Önnek a PólóTransz Kft tevékenységét.

A cég 1998-ban diákvállalkozásként indult, azóta töretlenül fejlődik, tevékenységi köre szélesedik. A kezdeti pólókereskedés és szitanyomás, mint tevékenység napjainkra kiteljesedett. Mára tevékenységünket promóciós, üzleti munka- és ESD ruházati gyártónak, valamint ajándéktárgyak és promóciós eszközök kereskedésnek és azok emblémázásának hívnám.

Törekszünk minden munkafolyamat házon belüli elvégzésre, melyben segít saját szitanyomó, hímző, tamponnyomó, nyomdai, nagyformátumú nyomtató és szublimációs műhelyünk. A céget igyekeztünk centralizálni, melynek keretén belül minden műhely és raktár egy helyen van. Ennek köszönhetően felgyorsult vevőink kiszolgálása és nagymértékben lecsökkent a megrendeléstől a teljesítésig eltelt idő.

Cégünk idén bevezetett egy CRM rendszert. Ennek segítségével percre pontosan nyomon tudunk követni minden egyes megrendelést, melynek köszönhetően sikerült kiküszöbölni az emberi tévedés lehetőségét. Fiatal, összeszokott és felkészült munkatársainkból álló csapatunk igyekszik mindig és minden körülmények között a legjobb és legkedvezőbb megoldást nyújtani minden partnerünk részére. Immáron több mint 10 éves, a szakmában is eltöltött gyakorlattal a hátunk mögött, büszkén mondhatjuk, hogy stabil szereplői vagyunk a működési szegmensünknek és mindig számíthatnak ránk partnereink. Segítünk, akár egy induló vállalkozás kezdőlépéseiről legyen szó, akár egy komplett promóció lebonyolításáról. Fontos számunkra, hogy mindig a legjobban és a leggyorsabban szolgáltassunk.

A rövid felsorolást tekintve- a teljesség igénye nélkül- forgalmazunk és/vagy gyártunk pólókat, jelvényeket, naptárakat, bögréket, léggömböket, nyakkendőket, forma, ESD és munkaruhákat, munkavédelmi termékeket, nyakpántokat ( mobiltartó ), tollakat, kulcstartókat, bőr, fa , fém és porcelán termékeket egyaránt.

Bővebben informálódhat weboldalunkon. Természetesen kérésére szívesen küldünk katalógust, mely ízelítőt ad portfoliónkból, vagy kollégánk szívesen felkeresi személyesen, amennyiben ezt igényli.

Kérem, tekintsen most el referenciáink felsorolásától ( kérésére szívesen adunk ilyet ), inkább győződjön meg cégeink sikeres üzleti együttműködésében.

Maradok tisztelettel:

Farkas Gergő
Cégvezető
PólóTransz Kft.

Vélemény, hozzászólás?